home > ZELF ONTWERPEN > Ontwerpservice trouwkaarten

Ontwerpservice trouwkaarten

- NOTE: Met ingang van 1 oktober heb ik om diverse redenen besloten te stoppen met de ontwerpservice. -

.Op trouwkaarten-bestellen.nl vind je een keur aan trouwkaarten, voor elk wat wils. Toch liever iets anders, iets wat nog niemand heeft? Zelf niet zo heel creatief, maar willen jullie graag een originele, nergens-te-vinden-trouwkaart die speciaal voor jullie ontworpen wordt? Idee in je hoofd maar geen flauw benul hoe je dat op papier moet krijgen? Geef me jullie wensen door en ik ga er mee aan de slag! Enige voorwaarde is dat het om een bestelling van minimaal 40 kaarten gaat en uiteraard dat je je kaartje hier bij trouwkaarten-bestellen.nl bestelt! Hij wordt later toegevoegd in de categorie waar hij thuishoort en als jullie graag menukaarten of bedankkaarten in dezelfde stijl willen, zorg ik daar natuurlijk ook voor.


Kosten? Geen, ik doe het helemaal GRATIS!
Voorwaarden: een afname van minimaal 40 trouwkaartjes (voorzien van een klein logootje) en een leuke recensie achteraf die ik, met jullie kaart er bij, op mijn pagina 'reacties' plaats (eventueel na jullie trouwdag)!

Waarom doe ik dat gratis?
...en niet tegen een kostprijs van tussen de 45 en 250 (of nog meer!) euro's zoals sommige van mijn collega's?

Omdat ik het LEUK vind! Daarom! En omdat ik niet iemand ben die overal geld uit wil slaan. Omdat ik van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt, ik vind het nu eenmaal ontzettend leuk om kaartjes te ontwerpen. En als ik een kaartje voor jullie ontwerp, jullie zijn er blij mee en jullie schrijven een leuke aanbeveling ergens voor me, da's ook reclame! Dus indirect is het toch een investering ;-) Jullie blij, ik blij, simple as that!

Interesse? Stuur me een mailtje op info@trouwkaarten-bestellen.nl met daarin jullie wensen en ideeën!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: