home > Werkwijze

Werkwijze, hoe gaat het in zijn werk?

Eigenlijk wijst het zichzelf, maar mocht je hulp nodig hebben, dan volgt hieronder een handig stappenplan.
Kom je er niet uit? Dan kun je tijdens kantooruren bellen.
Nederland: 06 - 280 548 56
België: 011 - 66 79 74

Stap 1:

Maak een account aan
Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen van de trouwkaarten die je mooi vindt, altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de trouwkaartjes inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar je eigen wensen, kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt... En dat is handig als je verschillende versies wilt bestellen, bijvoorbeeld aparte kaartjes voor receptie-, feest- en daggasten.

Stap 2:

Kies een kaartje
Loop door de collecties van de verschillende categorieën trouwkaartjes en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kunt nu met aanpassen en ontwerpen beginnen.

Stap 3:

Pas je kaartje aan
Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je persoonlijke trouwkaartje aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen. Ook is het leuk om een originele songtekst of een mooie oneliner in de kaart te zetten. Hiervoor kan je gebruik maken van onze vele voorbeelden van songteksten en gedichten.

Stap 4:

Sla je ontwerp op in je account
Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Bij stap 5 maak je de keuze wat je wilt gaan bestellen.

Stap 5:

Proefdruk bestellen, enveloppen, oplage
1) Proefdruk
Je kunt een proefdruk van je trouwkaart laten maken. Geef aan op welk papier je je kaart wilt laten drukken, dan zie je meteen hoe jouw favoriet er uit komt te zien. Bij je bestelling ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker!
2) Enveloppen vooraf
Enveloppen kun je ook vooraf al bestellen zodat je vast van een adres kunt voorzien. Veel mensen vinden dat praktisch want soms is het veel schrijfwerk! Enveloppen kun je hier vooraf bestellen.
3) Kaarten bestellen
Je bent klaar met het ontwerpen van je trouwkaart, alle juiste gegevens staan erop. Lees alles nog eens goed door!!! Geef het verzendadres aan waar je de kaartjes wilt ontvangen. Als je niet altijd thuis bent is het misschien handig om een ander bezorgadres op te geven, bijvoorbeeld van buren, ouders of vrienden. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wilt bestellen en op welke papiersoort je keuze is gevallen. Geef ook nog even aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Stap 6:

Bestel je kaartjes
De laatste controle. Check de inhoud van je winkelmandje. Vul je e-mailadres in, zodat we je een bevestiging kunnen sturen van je bestelling.

Stap 7:

Betaal je kaarten
Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaarten af. De kaarten worden nu speciaal voor jou gedrukt.

 

Tip:
voor 1 euro kun je een proefdruk van je trouwkaart laten maken!
Op die manier kun je eerst je trouwkaartje controleren voordat je een hele oplage laat drukken.

Vóór 18.00 uur besteld, is dezelfde dag nog gedrukt én verstuurd!
Makkelijk en veilig online betalen middels iDeal, MisterCash of creditcard.
 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: