home > Trouwkaarten > vintage trouwkaarten

Vintage en retro trouwkaarten, uitnodigingen met een knipoog naar het verleden

Vandaag de dag helemaal hip&hot: een trouwdag met een knipoog naar het verleden! Dus in deze collectie: romantische victoriaans getinte kaarten met kant, psychedelische jaren zestig en zeventig patroontjes, ijscokleurtjes uit de fifties, barokmotieven en vergeeld behang uit 1920... Als je met je bruiloft een stapje terug in de tijd doet, verhuizen je trouwkaarten uiteraard ook mee! Blijf helemaal in stijl en kies een van de prachtige ontwerpen uit de vintage & retro trouwkaartencollectie!

Vraag over een vintage trouwkaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? Jullie favoriete trouwkaart gevonden, maar nu nog een bijpassende menukaart?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: