home > Trouwkaarten > moderne trouwkaarten

Moderne, strakke, eigentijdse, hippe, grafische en hedendaagse trouwkaarten

Op zoek naar een moderne, strakke, hedendaagse, eigentijdse trouwkaart? Trouwkaarten volgens de laatste trends en hypes die over zijn komen waaien uit de States? Gevonden! In de collectie 'moderne trouwkaarten' vind je kaarten die ontworpen zijn rond lettertypes, kleurvlakken en witruimtes. Geen overbodige tierelantijntjes, gewoon, recht op het doel af. Sommige ogen misschien simpel, maar doen zonder omhaal precies wat ze moeten doen: je gasten uitnodigen voor jullie onvergetelijke dag!

Vraag over een moderne trouwkaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? Jullie favoriete trouwkaart gevonden, maar nu nog een bijpassende menukaart?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: