home > Kersjes voor op je bruidstaart!

Bedrijven en tips die je bruiloft nóg leuker maken!

Op deze pagina een kleine presentatie van bedrijven en diensten die naar mijn bescheiden mening, ECHT iets toevoegen aan je bruiloft. Of het nu gaat om de trouwringen, catering, vrijgezellenvermaak of de muzikale omlijsting van je trouwdag, onderstaande mensen leveren een superoriginele bijdrage met elk hun eigen specialiteit! Neem ze eens door en verras jezelf! Wie weet zit hier net het pareltje tussen waar je naar op zoek was!

 

Parfumaria

Een parfum, speciaal voor jou samengesteld voor de allermooiste dag van je leven! Hoe origineel is dat? Bij Parfumaria kun je een Geurenproeverij boeken, waarbij je zelf, onder toeziend oog van een geurenexpert, een parfum maakt voor je trouwdag. Wie ruikt er zo lekker? De bruid! En al haar vriendinnen trouwens ook, want een Geurenproeverij is ook te boeken als vrijgezellenfeest!

Bezoek gauw de site van Parfumaria

Grill 'n Smoke

Een barbecue als catering op je bruiloft is ‘wel leuk’, maar Grill’nSmoke, dat is eventjes wat anders! De vijf meter lange, houtgestookte barbecue is al een eyecatcher op zich, maar de heerlijkheden die daar vanaf komen overtreffen het! Scharrelvlees en waar mogelijk biologische groenten, vis en brood maken het geheel tot een must-have op je trouwfeest!

Kijk maar eens hier: Grill'nSmoke

Olivier le Breton

Olivier le Breton opent ter plekke voor u de de mooiste, de lekkerste en de meest verse oesters voor je van achter zij Oesterkar. Een culinaire toets op je trouwfeest. Sinds 2001 is Olivier al oesterman, en door zijn ruime ervaring en liefde voor de oesters, kan hij je er alles over vertellen, terwijl hij in zijn indrukwekkende oesteroutfit de oesters voor jullie en jullie gasten opent!

Neem een kijkje op de site van Olivier le Breton

A cup of cake

Wat je ook maar wilt, deze cupcakespecialisten kunnen het voor je maken! Een cupcake taart? Cupcakes in verschillende maten, met je eigen kleur, foto, tekst, plaatje, of zelfs jullie trouwhuisstijl-logo! Bedenk het en ze maken het voor je! Of… ontwerp je eigen cupcake met Studio Cupcake! Ontelbare smaakjes, kleuren… en onthoud: Wedding Calories don’t count!

Ga watertanden bij A Cup of Cake

Zeg maar nee...

Lekker om naar te luisteren én leuk om naar te kijken! Of... andersom? Deze dj is er eentje die niet toevallig leuk wat plaatjes draait, maar deze dj staat strak in het pak achter zijn djbooth, om er vervolgens achter uit te komen om zelf een liveshow weg te geven! Dus twijfelen jullie tussen een dj of livemuziek? Met Singer in Suit heb je ze gewoon allebei!

Voor filmpjes en boekingen: Singer in Suit

Fresh smoothieshop

Gezond en lekker! Dat zijn de verse drankjes die je bij de Smoothieshop kunt halen. Met een superleuke juicekar staan ze op je bruiloftsfeest en trakteren je gasten op lekkere, versgeperste sapjes en waanzinnig lekkere smoothies, gemaakt van exotische fruitsoorten en superfruits uit het tropische regenwoud van Brazilië! 

Lees meer op: Fresh Smoothieshop

mmmmmmmmmmMarbon Chocolade

Sluit je ogen en denk aan… chocolade! Bij Marbon Chocolade Events kun je met je beste vriendinnen (zussen? Nichten, moeders?) een vrijgezellenworkshop volgen en leer je in twee uur tijd prachtige, en vooral lékkere bonbons maken en kan jij straks iedereen verbluffen met je chocoladekennis. Het kan in Breda, maar óók op locatie! Jummie!

Hier mmmmmmeer informatie: Marbon Chocolade Events

Graan&Hop

Vanuit een oude, klassieke Opel Blitz-bus serveren de heren van Graan&Hop een uiteenlopend gamma aan speciaalbiertjes, met elk hun eigen verhaal en ingrediënten. De biertjes worden geserveerd in de bijbehorende speciaalbierglazen van de desbetreffende brouwers. Beginnende bierdrinkers en fijnproevers, voor elk is er wat wils. Fruitbier, donker bier, of rookbier? Ze hebben het allemaal bij zich!

Bezoek gauw de site van Graan en Hop

Samen jullie eigen trouwringen maken

Op zoek naar een trouwring, maar het is het allemaal net niet? Volg dan een privé-workshop bij Arto Edelsmeden. Tijdens deze workshop ontwerp en maak je zelf jullie trouwringen onder begeleiding van een ervaren edelsmid. Watis er mooier dan je eigen emoties in een ring uit te drukken, je trouwring nog wel?

Alle informatie vind je op Arto Edelsmeden

Classicbus

Je trouwt op locatie A en moet daarna met 30 gasten naar locatie B? Dan is het tijd voor Classic Bus! Bij Classic Bus heb je keuze uit een heleboel verschillende klassieke bussen, van oude Amerikaanse schoolbus tot een knalrode T-Ford oldtimer en alles wat daartussen zit. En natuurlijk wordt er bij de bussen ook een chauffeur geleverd, wel zo makkelijk!

Infomatie en boekingen: Classic Bus

Smaak, smaak, smaak

… zeggen ze zelf. Dat is waar het om draait bij Cakeworks Studio. Maar dat is niet helemaal waar want hun taarten en cupcakes zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog een móói!
Een bruidstaart van één of meer lagen, cupcakes of Macarons de Paris, voor zoet op je bruiloft moet je in Haarlem zijn!

Bezoek gauw de site van Cakeworks Studio

Niet voor watjes!

Een vrijgezellenfeest level UP. Ontsnap met je team uit het mysterieuze laboratorium of de meisjeskamer door middel van het oplossen van raadsel en in-and-out-of-the-box denken! Superspannend, surrealistisch, logisch, betoverend, intens en onvoorspelbaar tegelijk. Durven jullie het aan?

Meer informatie: Escaperoom

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nóg meer leuke adresjes! De bedrijven/diensten die op deze pagina vermeld staan zijn door mij uitgezocht, gevonden en benaderd, het is dus niet mogelijk om je bedrijf hiervoor aan te melden. 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: