home > Huisstijl > Servetten

Servetten

Willen jullie jullie gasten een serieus wow-momentje laten beleven? Neem dan contact met ons op en bestel servetten die aansluiten op jullie trouwkaart. Niet alle kaarten zijn hier geschikt voor, maar in overleg komen we gegarandeerd tot een geweldig ontwerp waarvan de monden van jullie gasten open zullen vallen! En da’s precies op tijd, zo aan de dinertafel...

Airlaid servetten

We bieden twee formaten servetten aan: cocktailservetjes en dinerservetten. Allebei zijn ze gemaakt van Airlaidpapier. Dat is een dikke, zachte, verende papiersoort die lijkt op stof, maar is dat het niet. Airlaid servetjes kunnen zelfs (tot op zekere hoogte) uitgespoeld worden om opnieuw te gebruiken. Het zijn topkwaliteit servetten, niet te verwarren met de papieren servetten waar je doorheen kijkt als ze nat worden… (je kent ze wel, twee griezelig dunne laagjes papier, die bij nat worden doorzichtig lijken en direct uit elkaar vallen… die zijn het dus niet!!!)

 

Cocktailservetjes

zijn opengevouwen 24x24cm, maar zijn met twee vouwen teruggevouwen tot een servet van 12x12cm. Perfect om onder een cocktail te leggen, vandaar de naam. De cocktailservetjes die ik lever hebben een fullcolor bedrukking op 1 vlak van 9x9cm. (1,75 cm van de rand af)

 

Dinerservetten

zijn de grote broertjes van de cocktailservetjes. Opengevouwen zijn ze 40x40cm, en na twee keer te vouwen zijn ze 20x20cm. De dinerservetten die ik lever hebben een fullcolor bedrukking op 1 vlak van maximaal 19x19cm. (0,5 cm van de rand af)

Interesse? Stuur ons een mailtje met jullie wensen en/of ideeën en wij voorzien jullie van de nodige informatie! Mail naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: