home > Enveloppen & papiersoorten voor je trouwkaart

Enveloppen & papiersoorten voor je trouwkaart


Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in 24 kleuren. De prijs voor een envelop bedraagt € 0,25 per stuk. Je kunt enveloppen (eventueel vooraf) bestellen in de onderstaande kleuren.

 
 
Wit
Biotop
Crème
Lichtgrijs
Oranje
Peach
Koraalrood
Mintgroen
Petrol
Appeltjesgroen
Lichtroze
Knalroze
Lichtblauw
Koningsblauw
Donkerblauw
Olijfgroen
Kraft
Paars
Lavendel
Parelmoer
Goud
Zilver
Zwart
Transparant

Bestel hier je enveloppen

Papiersoorten

Je kunt je trouwkaarten laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling.
Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwaliteit. Als je een proefdruk aanvraagt, krijg je van alle papiersoorten een gratis monstertje mee!

 

Silk MC

Deze papiersoort heeft een matte glans en heeft een wat gladder oppervlakte. Wij gebruiken de 350 grams variant waardoor je een heel stevig kaartje krijgt.

Natuurkarton

Wil je een stevig kaartje maar met een matte uitstraling, dan is natuurkarton voor jou de beste keuze. De 340 grams variatie is lekker stevig en wordt voor trouwkaartjes het meest gebruikt.

Parelmoer

Wil je kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor parelmoerpapier. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier. Het is wel een kostbare papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag van € 0,25 rekenen.

Oud Hollands

Ben je op zoek naar een kaartje met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit is off-white papier (gebroken wit, niet 100% wit). Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de meer traditionele kaartjes. Ook dit is een duurdere papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag van € 0,25 rekenen.

Fotokaart

Met deze papier maak je een kaartje met een mooie hoogglans afwerking zoals je dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking.

Yvory Gold

Bijzondere, luxe papiersoort met een zachte glans en glitter. Ook hiervoor geldt een toeslag van € 0,25.

 

FSC keurmerk

Het papier waarop de kaartjes van trouwkaarten-bestellen.nl worden gedrukt zijn voorzien van het FSC keurmerk en gemaakt van pulp afkomstig van bomen welk onder maatschappelijk verantwoordelijk condities zijn gekapt. Dit betekend o.a. dat er geen dieren of mensen verjaagd zijn voor de kap van de productie bomen ofwel de aanleg van plantages en dat er voor de gekapte bomen nieuwe aanplant plaats vind. Alle trouwkaarten worden daarom gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Meer informatie over het FSC-keurmerk vind je hier: http://www.keurmerkenpapierenkarton.nl/producten/fsc
 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: