home > Betalen & bezorgen

Betalen & bezorgen

Betalen


Je kunt je bestelling op trouwkaarten-bestellen.nl op verschillende manieren betalen. Dat gaat allemaal online en uiteraard op een veilige manier.

iDeal
Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDeal heb je naast je bankpas ook je electronic cardreader van je bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen. De betaling via iDeal is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook meteen in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

Creditcard
Met een creditcard kun je je bestelling ook betalen. We accepteren creditcards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een creditcard is meteen verwerkt en wij zullen je bestelling dan ook direct in behandeling nemen. Ook voor het gebruik van je creditcard heb je veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.

Eenmalige machtiging
Door het afgeven van een eenmalige machtiging geef je trouwkaarten-bestellen.nl het recht om het bedrag van je bestelling eenmalig van je rekeningnummer af te schrijven. Je kunt een machtiging afgeven tot een maximum bedrag van € 50,-. De betaling via een machtiging is direct verwerkt. We zullen je bestelling dan ook meteen in behandeling nemen.

Mister Cash
Woon je in België, dan kun je ook betalen met Mister Cash. Je betaling is dan direct verwerkt en we zullen je bestelling dan ook meteen verwerken.


Bezorgen

De proefdrukken van trouwkaarten-bestellen.nl worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met trouwkaartjes/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.
Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, trouwkaarten-bestellen.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Bestellingen die op vrijdag na zessen en in het weekend worden gedaan worden op maandag gedrukt en verstuurd.
Post.nl bezorgt GEEN briefpost op maandag staat op hun site te lezen, wel pakketten.

Wanneer wordt mijn proefkaart bezorgd?
Voor proefkaarten geldt: voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd. Proefdrukken die besteld worden ná 15.00 uur schuiven door naar de volgende drukronde van 9.30 uur de volgende dag. Als de proefdruk op vrijdag ná 15.00 uur besteld wordt, schuift hij dus door naar maandagmorgen. In de regel geldt dus: vóór 15.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Zijn we (helaas) wel weer afhankelijk van Post.nl. 

Wat zijn de verzendkosten?
Bekijk de actuele prijzen voor bezorging op de pagina formaten&prijzen.

Klachten over bezorging
Een klacht over de bezorging van je proefdruk kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl

België
Bezorging in België duurt 1 dag langer als bezorging in Nederland.

 

Niet thuis, wat dan?

Wat als je een bestelling doet, en je weet van te voren dat je niet thuis zult zijn? De makkelijkste manier in dat geval is dat je het pakket rechtsstreeks naar iemand anders laat sturen die meestal wel thuis is. Bijvoorbeeld buren, een goede vriend/vriendin, familie, of misschien naar je werk. Zo kun je 's avonds je pakketje daar ophalen en heb je het gewoon, zoals het hoort, de dag na verzending (of in België: twee dagen na verzending.
 
Als je niemand kent waarbij je het pakketje zou willen laten bezorgen, zul je je over moeten geven aan de oplossingen van PostNL. En die vind je hier. -klik!-

De Belgische Post zegt daarover het volgende: -klik!-
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: