home > ANDERE KAARTEN > Verlovingskaarten

Verlovingskaarten

NOTE: alle verlovingskaarten kunnen ook in andere kleuren én andere formaten! Stuur me een mail en ik regel het voor je!

Verloofd? Van harte gefeliciteerd! Dat wil je natuurlijk aan de hele wereld laten weten, een kaartje is daarvoor de mooiste en leukste oplossing. Een telefoontje kan ook, maar eenmaal gebeld is de magie al weer snel verdwenen. Met een kaartje wat je rondstuurt heb je een tastbaar stukje bewijs in handen van het allereerste begin van het grote trouw-avontuur! Hieronder de colectie verlovingskaartjes die ik ontworpen heb, maar natuurlijk kanieder ander ontwerp op deze site dienen als jullie ultieme verlovingskaart. Het enige wat je hoeft te doen is de tekst aanpassen! Succes!

Vraag over een verlovingskaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? 

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: