home > ANDERE KAARTEN > Tafelkaartjes

Tafelkaartjes

In deze categorie de tafelkaartjes. Hebben jullie al een menukaart die mooi aansluit op je trouwkaart? Denk dan ook eens na over tafelkaartjes. Zo kun je je gasten laten weten wie waar moet zitten als je bijvoorbeeld een officiële tafeschikking aanhoudt.

Hoe werkt het?
De tafelkaartjes zijn hier allemaal vierkant, maar het is natuurlijk de bedoeling dat ze naast of op de borden komen te staan.

Daarvoor bestel je de kaartjes op een formaat van 8x8 centimeter. Over de horizontale as maak je in het midden een vouw, bijvoorbeeld met de achterkant van een mes langs een lineaal. Op de onderste helft kun je nu de naam van de tafelgast schrijven met een mooie pen of bijvoorbeeld een kalligrafeerstift (van tevoren even testen welke stiften/pennen het beste werken bij de papiersoort die je gekozen hebt). Vouw het kaartje dubbel en je bent klaar!

Vraag over een tafelkaartje? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? Jullie favoriete trouwkaart gevonden, maar nu nog een bijpassende tafelkaartjes?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: