home > ANDERE KAARTEN > Save the Dates

Save the date kaarten - Kondig je huwelijk aan in stijl!

NOTE: alle save the datekaarten kunnen natuurlijk ook in andere kleuren én andere formaten! Stuur me een mail en ik regel het direct voor je!

Ga je trouwen in de vakantieperiode? Of in het buitenland? Soms is het makkelijk voor je gasten om op tijd op de hoogte gesteld te worden van jullie uitgekozen datum zodat ze die in ieder geval vrij kunnen houden in hun agenda omdat hun aanwezigheid enorm op prijs gesteld wordt! Vaak heb je dan nog niet precies alle gegevens die je in de trouwkaart zou vermelden, bijvoorbeeld het tijdstip van jullie jawoord of het adres van de feestlocatie. Dan biedt een save the date-kaart een uitkomst! Zo kondig je jullie huwelijk vast aan, maar de belangrijke gegevens volgen later, in de uiteindelijke trouwkaart.

Vraag over een save the datekaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? 

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: