home > ANDERE KAARTEN > menukaarten

Menukaarten die naadloos aansluiten bij je trouwkaart-ontwerp

Maak je dag helemaal af met menukaarten in de stijl van jullie trouwkaarten! Een leuk herkenningsmoment als jullie aan tafel gaan en een leuke reminder voor een paar jaar later: ‘Oh ja! Dát aten we tijdens ons huweljkdiner!’ Hieronder vinden jullie verschillende menukaarten. Hebben jullie hier een kaart besteld en zit dat ontwerp er nog niet tussen? Stuur me een mailtje naar info@trouwkaarten-bestellen.nl en ik zorg er voor dat hij toegevoegd wordt!

Vraag over een menukaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? Jullie favoriete trouwkaart gevonden, maar nu nog een bijpassende menukaart?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: