home > ANDERE KAARTEN > kerstkaarten

Kerstkaarten

Nieuw: Warja's Warme Winterwensen: kerstkaarten voor bedrijven én particulieren!

De winter komt er weer aan, dus dat betekent ook feestdagen en gezelligheid. En daarbij hoort, in deze koude dagen, natuurlijk ook een hartverwarmend kerstkaartje. Voor familie, buren, vrienden, kennissen, collega's en je vrienden op de sportclub: met de winterwensen van warja.nl maak je een lief gebaar!

Als voorbeeld telkens vier formaten: de dubbele versies van de liggende, staande en vierkante kaarten en, vriendelijk voor je portemonnee: enkele vierkante kaarten. Op de voorbeelden zijn telkens verschillende ondertekeningen gebruikt om te laten te zien dat de kaarten voor iedereen zijn. Wees creatief! Je kunt je naam typen en direct op de kaart laten drukken, maar je kunt er ook voor kiezen om het persoonlijk te houden en je naam naderhand met een 'echte pen' toe te voegen. Kan allebei. Bij 'Afbeeldingen en versieringen', in de map 'diversen' vind je honden- en kattenpootjes. Bedrijven kunnen hun logo uploaden via de editor. En bij vragen... mail je naar info@trouwkaarten-bestellen.nl!

TIP: kies voor Parelmoerpapier! De glinsterende uitstraling van het papier draagt per-féct bij aan het kerstkaartengevoel!!!

Vraag over een kerstkaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens een aantal kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik kijk wat ik voor jullie kan doen! Mail

1. de vraag en
2. een duidelijke omschrijving van de gekozen kaart, (formaat, kleur, omschrijving van de afbeelding) dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: