home > ANDERE KAARTEN > Cadeaukaartjes

Cadeaukaartjes

Geef je je gasten op het einde van jullie dag een kleine attentie mee om hen te bedanken voor hun aanwezigheid? Maak het helemaal af met een cadeaukaartje in de stijl van jullie trouwkaart!

Deze kaartjes komen het best tot hun recht als ze besteld worden op het formaat 8x8 centimeter.

Vervolgens maak je met een perforator een gaatje in het kaartje waar je een lintje of touwtje doorheen doet om het vast te maken: klaar!

Jullie hebben een trouwkaart besteld en willen graag een bijpassend cadeaukaartje maar je kunt het ontwerp nergens terugvinden? Mail me, dan maak ik het! info@trouwkaarten-bestellen.nl

 

Vraag over een cadeaukaartje? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? Jullie favoriete trouwkaart gevonden, maar nu nog een bijpassende cadeaukaartjes?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: