home > ANDERE KAARTEN > bedankkkaartjes

Bedankkaartjes voor jullie trouwdag

Je trouwdag was geweldig! De zon scheen, de taart smaakte waan-zin-nig lekker en die champagne? Daar hebben jullie twee flessen van bijbesteld om te drinken op jullie eerste huwelijksfeestje. Om het nog maar niet te hebben over jullie gasten, die zich prachtig aangekleed hadden, en mede de sfeer hebben bepaald op jullie onvergetelijke trouwdag! Dan is het minste wat je kunt doen toch een bedankkaartjes sturen? Bij voorbeeld met daarop jullie allerallerallermooiste trouwfoto? Vergeet ook de mensen niet die wellicht niet konden komen, maar wel de moeite hebben gedaan om jullie per kaart te feliciteren, of een bloemetje hebben gestuurd! En tegenwoordig: een mailtje, sms-je of appje! En last but not least: vergeet het bruidspersoneel niet te bedanken, ook al zijn ze er wellicht al voor betaald. Een fotograaf, traiteur, chauffeur of dj kan héél erg blij worden van een klein gebaar als een bedankkaartje in zijn brievenbus!

Hieronder vinden jullie verschillende bedankkaarten, mét en zonder fotomogelijkheid. En hadden jullie hier een trouwkaart besteld, maar is er geen bijpassende bedankkaart? Dan sturen jullie een mailtje naar info@trouwkaarten-bestellen.nl en maken we die voor jullie!

Vraag over een bedankkaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? Jullie favoriete trouwkaart gevonden, maar nu nog een bijpassende bedankkaart?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: