home > ANDERE KAARTEN

Andere kaarten

Voor het grote werk begint: verlovingskaartjes en save the datekaarten
Ja! Hij is op één knie gegaan, heeft het gevraagd en je hebt natuurlijk 'ja' gezegd! Dan is het vanaf nu officieel: jullie zijn verloofd! En dat betekent dat je het de wereld in mag sturen. Of je nu enkel de naaste familieleden op de hoogte stelt, of dat je een gigafeest organiseert, bij trouwkaarten-bestellen.nl vind je vast een leuke verlovingskaart naar je wensen om het grote nieuws kenbaar te maken!

Datum geprikt? Helemaal blij? Tijd voor save the datekaartjes om ervoor te zorgen dat jullie gasten er ook daadwerkelijk allemaal bij zullen zijn en niemand een excuus heeft om niet op jullie grote dag te komen. Vooral handig als je in een vakantieperiode trouwt of elkaar in het buitenland het jawoord gaat geven!

Menukaarten, bedankkaarten en cadeaukaartjes, onderdelen van jullie trouwhuisstijl
Naast trouwkaarten kun je op trouwkaarten-bestellen.nl ook terecht voor andere kaarten. Want niks is zo leuk om een menukaart naast je bord te hebben liggen tijdens het huwelijksdiner, die perfect aansluit op het ontwerp van jullie trouwkaart. Dit is het begin van jullie ‘trouwhuisstijl’. Die je aan het eind van de avond vervolmaakt, omdat je gasten een lieve attentie mee naar huis krijgen, als dank voor hun aanwezigheid, met daaraan een klein cadeaukaartje in de stijl van jullie trouwkaart!
En een week of zes later volgt dan uiteraard een bedankkaart, gestuurd naar iedereen die ook maar enigszins bij jullie huwelijk betrokken was: familie, vrienden, collega’s, kennissen en overige gasten. 

Jubileumkaarten
Maar wellicht zijn jullie járen geleden al getrouwd! Ook dan bent u op trouwkaarten-bestellen.nl aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie jubileumkaarten, die wekelijks nog uitgebreid wordt! Dus als u toe bent aan uw koperen bruiloft (12,5 jaar getrouwd), uw zilveren bruiloft (25 jaar getrouwd), uw smaragden of robijnen huwelijk (40 jaar getrouwd) of zelf een aan een huzarenstukje als een gouden bruiloft (50 jaar getrouwd!): de kaart om uw gasten uit te nodigen voor dit zeer heuglijke feit vindt u hier!

Maar… ook als u 33 jaar getrouwd bent kunt u hier terecht, of 18,5 jaar… bij de meeste kaarten zijn de cijfers te vervangen, het zijn alleen maar voorbeelden! Ook de kleuren van de meeste kaarten zijn aan te passen aan uw eigen wensen. En dat geldt uiteraard oo voor de menu- en bedankkaarten!

I Spy!
Behoorlijk nieuw in Nederland: I Spykaartjes! Ontzettend leuk voor tijdens je receptie, op je avondfeest of gewoon voor heel de dag! Maar wat zijn het nu precies? Dat lees je in dit artikel over I Spykaartjes wat ik ter informatie heb geschreven!

Kerstkaarten
Helemaal nieuw deze winter: kerstkaarten en nieuwjaarskaarten onder de titel Warja's Warme WinterWensen. En serie leuke en originele kaartjes voor bedrijven en ook gewoon voor mensen zoals jij en ik! Je kunt al bestellen vanaf 2 stuks.

Vraag over een menukaart, bedankkaart of jubileumkaart? Mooie kaart gezien in het blauw, maar jullie willen hem liever in het rood? Mooie enkele vierkante kaart gezien, maar jullie willen liever een dubbele staande trouwkaart in datzelfde ontwerp? Jullie favoriete trouwkaart gevonden, maar nu nog een bijpassende menukaart of bedankkaart?

Veel kaarten zijn opgemaakt in verschillende kleuren en sommige ook in verschillende formaten. Met de editor zijn ook nog eens veel kaarten qua kleur aan te passen. Mocht jullie favoriete combinatie er tóch niet bij staan, stuur me dan even een mailtje en ik help jullie! Mail

1. jullie vraag en
2. de naam van het bijna-bruidspaar op de door jullie gekozen kaart, dan weet ik om welke kaart het gaat en ga ik kijken wat ik voor jullie kan betekenen!

Mailen kan naar: info@trouwkaarten-bestellen.nl. Doordeweeks binnen 24 uur antwoord!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: